
Кукурудзяно-лимонне печиво
Давайте приготуємо неймовірно смачні кондитерські ласощі "Кукурудзяно-лимонне печиво". Користь такого печива безцінна, оскільки одним з інгредієнтів, який входить до складу цього рецепту, є популярний дієтичний продукт - кукурудзяна крупа. Вона має багато корисних і цілющих якостей. Мука з цієї крупи високо ціниться пекарями, а завдяки своїм поживним властивостям вона отримала поширення в дієтології. Поліпшить смак цієї випічки не менш корисний цитрусовий плід - лимон. Тепер, важливо правильно приготувати цю солодку страву. Використовуйте наш рецепт, і не пошкодуєте, що обрали саме його!
Інгредієнти
Вершкове масло
100 г.
Борошно
150 г.
Лимон
2 шт.
Цукор
100 г.
Кукурудзяна крупа
3 ст. л.
Ванілін
0,5 ч. л.
Розпушувач
1,5 ч. л.
Сіль
щіпка
Яйце
1 шт.
Етапи приготування
01
У кофемолці подрібнити кукурудзяну крупу.
02
Розм'якшене масло перетерти з цукром, додати яйце, ваніль, і продовжувати збивати до повного розчинення цукру.
03
В отриману суміш підсипати цедру лимона. (знімати цедру краще за допомогою дрібної терки). Збити ще раз.
04
В окремій мисці змішати борошно, подрібнену кукурудзяну крупу, розпушувач і сіль.
05
Обидві маси з'єднати і перемішувати, до отримання однорідності.
06
З отриманого тіста сформувати руками кульки, викласти на деко і трохи приплюснути. Печиво вийде у вигляді коржиків.
07
Розігріти духовку до 180°C градусів. Поставити випікати на 20 мин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів