
Печиво з гірким шоколадом в цукровій пудрі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
60 г.
Шоколад чорний Butlers 70% 90г
170 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г
5 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Борошно пшеничне вищий гатунок
100 г.
Какао-порошок Аромікс 100г
20 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
3 г.
Сіль Єгипет
2 г.
Пудра цукрова Auchan 200г
30 г.
Етапи приготування
01
Вершкове масло, нарізане кубиками, розтопити на водяній бані з разломаним на шматочки шоколадом. Яйця з цукром збити в пишну масу. Змішати яєчну і шоколадну суміш, перемішати до однорідної консистенції, додавши ваніль.
02
Борошно з какао і розпушувачем просіяти. Обережно змішати борошняну суміш з яєчно-шоколадною і замішати тісто. Скачати його в кулю, накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник на 120 хвилин.
03
Духовку розігріти до 170°C. Деко застелити пергаментним папером. З тіста сформувати невеликі кульки, трохи приплюснути їх і викласти на деко. Поставити його в духовку і випікати близько 12-15 хвилин. Готове печиво присипати цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)