Шоколадні кекси з рідкою начинкою - Image

Шоколадні кекси з рідкою начинкою

Кількість порцій: 6Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Кекси - це маленькі, ніжні і смачні грудочки радості. Цей кондитерський виріб, який прийшов до нас з Англії та Німеччини, не залишить нікого байдужим. Десерт буває дуже різним. Пропонуємо вам порадувати рідних і близьких шоколадними кексами з рідкою начинкою. Кекс такий ніжний, що тане в роті сам по собі. Не дивуйтеся, якщо вам здасться, що ви купаєтеся в теплому морі із задоволення і щастя. Шоколадна помадка всередині кексу стане солодким подарунком, від якого будь-яка дитина розквітне в усмішці. Чашка какао або простого чаю стане відмінним компаньйоном шоколадному кексу. Насолоджуйтесь!

Інгредієнти

Яйця

3 шт.

Масло вершкове

100 г.

Шоколад чорний

200 г.

Цукор

50 г.

Сіль

0,25 ч. л.

Борошно пшеничне

60 г.

Етапи приготування

01

Розігріти духовку до 200ᵒC градусів. Нарізати масло шматочками та поломати на кусочки шоколад. На паровій бані розтопити шоколад з маслом, перемішати все. Потім дати охолонути отриманій суміші.

02

Збити міксером до утворення піни 2 цілих яйця, жовтки і цукор. Потім з'єднати яєчно-цукрову суміш і шоколадну, додати борошно і сіль. Перемішати все до однорідності.

03

Змастити форму вершковим маслом, влити тісто в неї і поставити в духовку на 10 хвилин. Краї тіста повинні пропектися, а начинка залишитися рідкою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Шоколадні кекси з рідкою начинкою – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua