Сирний пиріг - Image

Сирний пиріг

Кількість порцій: 6Час приготування: 45 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Страва для справжніх любителів сиру і домашньої випічки – неперевершений сирний пиріг. Тонке свіжоспечене листкове тісто і щедрий сирний прошарок, що покрився рум'яною скоринкою зверху, нікого і ніколи не залишать байдужим, адже виходить ну дуже смачно, ситно і апетитно. Стиглі томати додають характерний солодкий смак, який перемішуючись з сирним, створює неповторну симфонію смакових ноток. Закохатися в страву до безпам'ятства можна ще на етапі її приготування, коли з духовки доноситься божественний аромат. Будьте обережні: він заманить на кухню не тільки домочадців, а й сусідів. Сирний пиріг припаде до душі навіть тим, хто категорично ставиться до цього молочного продукту.

Продукти для рецепту

Сир Херсонський Сир Королівський 45%
452.70

Сир Херсонський Сир Королівський 45%

за 1 кг

Інгредієнти

Сир Херсонський Сир Королівський 45%

300 г.

Помідори Чері мікс 300г

100 г.

Тісто Рудь листкове 1000г

100 г.

Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг

6 шт.

Сметана ХМЗ 20%

175 г.

Етапи приготування

01

Тісто повністю розморозити і розкачати за розміром форми. Сир натерти на тертці. Додати до сиру сметану і жовтки. Все перемішати.

02

Помідори помити, нарізати і додати до сирної маси. Викласти тісто у форму, а потім вилити начинку. Духовку розігріти до 190°C. Поставити пиріг в духовку і випікати близько 35-40 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Пана-кота з горгонзолою

Пана-кота з горгонзолою

4

30 хв