
Сирні коржики
Сирні коржики стануть, як закускою для гарячої страви, так і окремою повноцінною стравою, склавши чудову компанію ранковій або обідній каві. Вони не тільки ситні, але і корисні. Сир стане відмінним джерелом вітамінів, подарувавши вам кальцій і безліч корисних елементів, поліпшивши діяльність мозку, зміцнивши нігті і волосся. А шинка дасть організму сили, як і будь-яке інше м'ясо. Готувати коржі дуже легко і не потрібно переживати через форму. Якщо ви любитель болгарського перцю, можете його додати в процесі приготування, дрібно порізавши. Цей овоч додасть смаку пікантності і яскравого кольору самій страві.
Інгредієнти
Кефір
1 ст.
Сіль
0.5 ч. л.
Цукор
0.5 ч. л.
Сода
0.5 ч. л.
Сир твердий (тертий)
1 стакан
Шинка (або ковбаска, або сосиски, терті на тертці)
1 стакан
Борошно
2 ст.
Етапи приготування
01
У кефір додати сіль, цукор, соду, добре розмішати.
02
Додати сир твердий натертий і борошно. Добре перемішати.
03
Отримане тісто розділити на колобки, розкачати невеликий коржик (можна посмажити так), покласти начинку. З'єднати краї і трохи розкачати.
04
Смажити в попередньо розігрітій сковороді на рафінованій олії з 2-х сторін на середньому вогні, накривши кришкою.
05
Можна покласти сир іншого виду, теж дуже смачно. Тут ваша фантазія!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів