
Пиріг з винограду та цитрусовою цедрою
Хочете у відпустку, але не можете зараз собі цього дозволити? Тоді пропонуємо вам хоч на годинку, та відчути себе на райському острівці. У цьому легко допоможе пиріг з виноградом і цитрусовою цедрою. Цей десерт не просто стане відмінним доповненням до чашки чаю або кави, вгамує легкий голод, але і подарує море радості і океан насолоди. Виноград подарує вам відчуття того, що ви перебуваєте в райському саду, а апельсинова цедра рознесе приємний аромат по всьому будинку. Кожен сантиметр вашого сімейного гніздечка наповниться щастям. Тому створіть це щастя своїми руками. Бажаємо приємного апетиту!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
150 мл.
Цукор ванільний Auchan 8г
2 ч.л.
Масло Новгород-Сіверський солодковершкове 82,5% 180г
200 г.
Тунець Diamir в рослинній олії 80г
100 мл.
Борошно 7 1кг
400 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч.л.
Лимон
1 шт.
Апельсин
1 шт.
Цукрова пудра Aro 250г
3 ст.л.
Папір для випікання Помічниця 6м
1 шт.
Етапи приготування
01
Натерти на дрібній тертці цедру лимона та апельсина.
02
Збити м'яке вершкове масло разом з цукром.
03
Додати до вершкового масла сирі яйця, ретельно перемішати.
04
Додати до яєчної маси рослинне масло і молоко, ретельно перемішати.
05
Змішати борошно з розпушувачем і ванільним цукром.
06
Приготувати тісто, акуратно змішавши яєчно-молочну суміш з борошном, половиною винограду і цедрою лимона і апельсина.
07
Розігріти духовку до 180°C градусів.
08
Форму для пирога змастити жиром (або застелити папером для випікання).
09
Викласти тісто у форму. Випікати пиріг у духовці протягом п'ятнадцяти хвилин.
10
Дістати пиріг з духовки. Рівномірно розподілити виноград, що залишився на поверхні пирога. Випікати пиріг у духовці ще 40 хвилин.
11
Пиріг дістати з духовки, охолодити, дістати з форми, посипати цукровою пудрою. Смачного!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів