Яблучний пиріг з манкою - Image

Яблучний пиріг з манкою

Кількість порцій: 8Час приготування: 1 год 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Гарячий ароматний чай і свіжоспечений яблучний пиріг – що може бути прекрасніше в холодний осінній вечір? Так-так, це чудовий привід покликати гостей, щоб пригостити їх шматочком цієї ароматної, хрусткої випічки. Пропонований нами рецепт вигідно відрізняється простотою і швидкістю приготування, а також не вимагає дорогих інгредієнтів. Особливість цього чудового пирога в тому, що в ньому немає тіста як такого. Вам необхідно лише змішати всі сухі компоненти і, чергуючи з яблуками, викласти отриману суміш у форму. Завдяки додаванню манної крупи і соди випічка виходить неймовірно ніжною, м'якою і просто тане в роті. Ви ще сумніваєтеся з приводу приготування цього солодкого дива?

Інгредієнти

Борошно пшеничне

200 г.

Крупа манна

200 г.

Цукор

200 г.

Сода

5 г.

Масло вершкове

50 г.

Яблука

1,5 кг.

Етапи приготування

01

Змішати просіяне борошно й соду з цукром і манною крупою. Яблука помити, очистити і натерти на дрібній тертці. Форму для випічки змастити вершковим маслом.

02

Викласти на дно шар сухої суміші, потім яблука, далі суху суміш і так шар за шаром (останнім повинен бути сухий). Духовку розігріти до 180°C. Поставити пиріг в духовку і випікати близько 60 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Яблучний пиріг з манкою – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua