Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти травневі свята вечеря › Коржики з кінзою
Коржики з кінзою

Коржики з кінзою

Навіть така проста страва як коржі може бути дуже корисним. А все завдяки кінзі, яка є майже самим головним інгредієнтом. Кінзу ще часто називають китайською петрушкою. Та й взагалі у неї багато назв. Вона відома людям вже більше 5000 років. І спочатку знали цю рослину як ліки, а використовувати у кулінарії почали набагато пізніше. Стародавні єгиптяни навіть клали кінзу в гробниці фараонів, вважали, що вона може зробити людину безсмертною. Кінза допомагає засвоювати важку для шлунка їжу; вона корисна для роботи серцево -судинної системи. І якщо ви не кладете кінзу в салати, то спробуйте зробити з нею дуже смачні коржики.

Кількість порцій 7
Час приготування 15 хв

  1. 1. Борошно — 300 г.
  2. 2. Йогурт — 100 г.
  3. 3. Мелений коріандр — 2 ч. л.
  4. 4. Розпушувач — 1,5 ч. л.
  5. 5. Сіль — 1 ч. л.
  6. 6. Сода — 0,5 ч. л.
  7. 7. Кінза — 1 пучок
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Змішати в мисці борошно, коріандр, розпушувач, сіль і соду.

  2. Кінзу дрібно насікти. Додати в борошно йогурт, кінзу і замісити тісто.

  3. Розділити тісто на 7 рівних частин, сформувати з кожного коржик.

  4. Підсмажити коржі на розігрітій сковороді гриль протягом 3 хвилин з кожного боку.