Цукіні, фаршировані фетою  - Image

Цукіні, фаршировані фетою

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Темно-зелений смугастий кабачок цукіні відомий кожній господині. Його ніжна м'якоть і делікатний смак стануть прикрасою будь-якої страви. Широке використання цукіні в кулінарії посприяло виникненню великої кількості цікавих рецептів за участю цього овоча. Зверніть увагу на наш рецепт – цукіні, фаршировані фетою. Оригінально, яскраво і дуже смачно. Стиглі томати надають соковитість і свіжість, а солонуватий грецький сир фета – пікантність і приємний вершковий смак. Переважно використовувати молоді плоди цукіні: завдяки своїй ніжності і тонкій шкірці вони вимагають менше часу на запікання. Після приготування наріжте фарширований кабачок на порційні шматочки і подавайте до столу.

Інгредієнти

Сир фета

200 г.

Помідори чері

160 г.

Салат

100 г.

Суміш перців

за смаком

Сіль

за смаком

Цукіні

2 шт.

Етапи приготування

01

Цукіні помити і зробити з них "човники", видаливши м'якоть з середини. Посипати їх спеціями.

02

Духовку розігріти до 200 ° C. Деко застелити пергаментним папером. Викласти цукіні і запікати близько 15 хвилин.

03

Сир фета розкришити. Помідори помити і нарізати скибочками або половинками. Салат помити, просушити, нарвати руками.

04

Дістати цукіні, викласти в середину сир фета, зверху помідори. Поставити в духовку ще на 15 хвилин. Прикрасити при подачі салатом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Цукіні, фаршировані фетою – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua