Тонкий гранатовий пиріг - Image

Тонкий гранатовий пиріг

Кількість порцій: 6Час приготування: 35 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Готувати домашню випічку – Ваш коник? Тоді запропонований рецепт спеціально для Вашої уваги. Тонкий шар свіжоспеченого коржа, просоченого ванільно-лаймовим сиропом, з дорогоцінними зернятками граната нікого і ніколи не залишить байдужим. Родзинка пирога – в його дивовижному тісті. Крім борошна, яєць і вершкового масла туди ж додається гранатовий сік, натуральний йогурт (без добавок) і цедра лайма. За рахунок великої кількості рідини тісто виходить дуже ніжним і соковитим. Ну, якщо вже відверто, то є в цьому пирозі один серйозний недолік: аж надто швидко він з'їдається до останньої крихти. Тому, якщо надумаєте порадувати сім'ю такою смакотою, готуйте відразу два, не помилитеся.

Інгредієнти

Борошно пшеничне

180 г.

Розпушувач

7 г.

Масло вершкове

100 г.

Яйце куряче

2 шт.

Гранат

120 г.

Гранатовий сік

100 мл.

Йогурт

100 г.

Ваніль

5 г.

Цукрова пудра

100 г.

Лайм

50 г.

Етапи приготування

01

Гранат розібрати на зерна. Вершкове масло збити з цукром в пишну масу. Додати яйця (по одному) і ще трохи збити. Просіяти до них борошно і розпушувач.

02

Додати до маси гранатовий сік, йогурт, трохи цедри лайма і знову збити. Духовку розігріти до 180. Тісто вилити у форму (заповнювати на половину) і поставити в духовку. Випікати пиріг близько 25 хвилин.

03

Цукрову пудру змішати з соком лайма і ваніллю. Просочити цим пиріг, зробивши дірочки виделкою. Перед подачею прикрасити пиріг зернами гранату.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Тонкий гранатовий пиріг – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua