Цукіні, тушковані з м'ятою  - Image

Цукіні, тушковані з м'ятою

Кількість порцій: 4Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Цукіні – найпоширеніший різновид кабачка родом із Європи з тонкою і м'якою смугастою шкірочкою темно-зеленого кольору. Цей овоч має більш делікатний смак, ніж його мексиканський родич. У зв'язку з цим цукіні досить широко використовується в кулінарії. Їх смажать, тушкують, запікають у духовці, фарширують всілякими начинками. Молоді плоди з ніжною м'якоттю маринують і навіть додають в сирому вигляді в овочеві салати. Рекомендуємо спробувати цукіні, тушковані з м'ятою – страва для тих, хто любить експерименти і шукає нові смакові відчуття. Легка, свіжа, ароматна – те, що потрібно в спекотний літній день під стаканчик освіжаючого лимонаду. Цей оригінальний салатик гідно оцінить будь-який гурман.

Інгредієнти

Цукіні

800 г.

Олія оливкова

40 мл.

М'ята

40 г.

Суміш перців

за смаком

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Цукіні помити, очистити і нарізати шматочками або кубиками. М'яту помити, просушити і подрібнити.

02

На сковороді розігріти оливкову олію. Додати цукіні і обсмажити протягом 5-7 хвилин.

03

Додати в сковороду трохи води, м'яту і спеції. Тушкувати цукіні близько 15 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Печиво мед-тахіні

Печиво мед-тахіні

10

30 хв