
Сангрія з яблуками і коньяком
Літо - це прекрасна спекотна пора. Для того, щоб максимально комфортно насолодитися цим часом, пропонуємо Вашій увазі рецепт освіжаючого прохолодного коктейлю родом з Іспанії під назвою «Сангрія». Існує багато різновидів цього напою. Здавна головним компонентом, який входить до будь-якого складу сангрії, є червоне вино і фрукти. У даному рецепті використовується також коньяк. Правильно приготовлений напій ні в якому разі не повинен п'янити, а навпаки, освіжає і бадьорить.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вино J.Hofstatter Schiava червоне сухе 0,75л
2 пляшки
Коньяк Frapin 40% 0,7л
100 мл.
Сік Freshme апельсиновий 0,5л
100 мл.
Цукор Ваш Цукор 10кг
50 г.
Апельсин
2 шт.
Лимон
2 шт.
Лайм
3 шт.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
2 шт.
Вода мінеральна Девайтіс газована 2л
2 склянки
Етапи приготування
01
У великій каструлі змішати вино, коньяк, апельсиновий сік і цукор. Перемішати до розчинення цукру.
02
Додати апельсин, нарізаний тонкими скибочками, лимон, лайм, нарізані кружечками, і яблука, нарізані скибочками.
03
Поставити в холодильник на 1 годину.
04
Дістати з холодильника і додати газовану воду. Подавати в келихах з льодом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів