
Сальса
Вашій увазі найпростіший, легкий і швидкий рецепт традиційної мексиканської страви – сальси. Легенда свідчить, що цей остренький соус був названий на честь відомого на весь світ латиноамериканського запального танцю, який також яркий, пекучий і пристрасний як ця страва. Існують різні варіанти приготування сальси, для яких інгредієнти попередньо обсмажуються або відварюються, а вже потім збиваються за допомогою блендера. У нашому ж випадку, Ви зможете вже через п'ять хвилин насолоджуватися смаком цього пікантного соусу, зануривши в нього скибочку свіжого хліба, овочі або шматочок м'яса. Подають сальсу не тільки в якості діпа, але і як прекрасне доповнення до м'ясних, рибних страв і овочевих закусок.
Інгредієнти
Томат
100 г
Перець чилі
90 г
Часник (зубчики)
2 шт
Лайм (30 мл соку)
80 г
Болгарський перець (червоний)
50 г
Кмин
5 г
Кінза свіжа
5 г
Сіль
10 г
Етапи приготування
01
Додайте всі інгредієнти до чаші блендера. Змішуйте до отримання однорідної маси. Подавайте прикрасивши петрушкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів