
Салат з куркою і грейпфрутом
Вишуканий і смачний салат, який не забере багато часу на приготування, але при цьому залишить найприємніші відчуття після дегустації. Поєднання ніжного філе курки і кисло-солодких дольок грейпфрута цілком виправдано: ця неповторна комбінація не тільки ефектно прикрасить Ваш святковий стіл, а й створить пікантні смакові нотки. За рахунок того, що куряча грудка маринується в суміші із соєвого соусу і оливкової олії, вона стає неймовірно м'якою і соковитою, а після обсмажування набуває несподівані смакові нотки і апетитний вигляд. Пропонований салатик – гармонія незаперечною користі, легкості, свіжості і божественного смаку. Не вірите? Спробуйте цей салатик і переконайтеся в цьому особисто.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Салат Варшавський
100 г.
Соус соєвий Chong 1л
100 мл.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
20 мл.
Філе куряче
500 г.
Грейпфрут
300 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Змішати соєвий соус і трохи олії. Філе порізати шматочками, посолити і замочити в соєвому соусі (залишити на 10 хвилин). Обсмажити курку до золотистої скоринки.
02
Салат помити, просушити, нарвати руками. Очистити грейпфрут, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок. Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів