Рагу по-мексиканськи - Image

Рагу по-мексиканськи

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Така страва, як рагу дуже популярна у всьому світі. Не дивлячись на те, що її батьківщиною є Франція, вона поширилася по всій Європі, а потім і по всьому світу. У кожній країні у рагу з'явилося безліч варіацій. Незважаючи ні на що воно залишається дуже популярною стравою. Сьогодні хочемо вам запрпонувати приготувати рагу в мексиканському ексклюзивному виконанні. Така повноцінна страва обов'язково задовольнить вашу сім'ю. Тут є повний набір овочів і куряче м'ясо. Тому страва не вимагає ніякого гарніру. Смак овочів виходить насичений і соковитий. Таку страву можна подавати і в якості обіду, і в якості вечері, як самостійну страву, прикрасивши попередньо зеленню і сирими овочами.

Інгредієнти

Філе куряче

500 г.

Цибуля ріпчаста

2 шт.

Морква

3 шт.

Перець болгарський

3 шт.

Помідори

3 шт.

Кукурудза консервована

350 г.

Квасоля червона консервована

350 г.

Кориця

0,5 ч.л.

Часник сушений мелений

0,5 ч.л.

Паприка мелена

0,5 ч.л.

Перець чилі мелений

0,25 ч.л.

Етапи приготування

01

Нарізати цибулю кільцями, обсмажити на сковороді в олії. Моркву нарізати кубиками, додати в сковороду до цибулі, перемішати.

02

Солодкий перець помити, очистити від насіння, порізати кільцями, потім ще кожне колечко на чотири частини, додати в сковороду до овочів.

03

Помідори нарізати як перець, додати в сковороду разом з кукурудзою. Додати в сковороду квасолю, сіль за смаком і спеції, перемішати.

04

Порізати філе на шматочки, додати до овочів в сковороду. Тушкувати протягом 10 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Мексиканська кесаділья з куркою, сиром та соусом сальса

Мексиканська кесаділья з куркою, сиром та соусом сальса

4

25 хв

Рагу по-мексиканськи – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua