Молочний крем-карамель - Image

Молочний крем-карамель

Кількість порцій: 6Час приготування: 40 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Вечеря

Пропонуємо вам в домашніх умовах приготувати такий чудовий ресторанний десерт. Часу на його приготування вам потрібно небагато, а користі собі і своїм близьким ви принесете немало. Смак десерту виходить неймовірно ніжний, божественний і ароматний. Ванільний присмак карамелі дуже гармонійно поєднується з молочною основою десерту. Десерт "молочний крем-карамель" обов'язково сподобається вашим маленьким чадам. Адже, такий десерт ви можете спокійно їм давати. На відміну від магазинних, він не містить жодних некорисних добавок і ви не завдасте шкоди здоров'ю малюків. Тому, такий десерт також дуже буде хороший для дитячих свят.

Інгредієнти

Молоко

1 л.

Яйця

12 шт.

Лимон

2 шт.

Цукор

100 г.

Ваніль

1 стручок

Етапи приготування

01

Молоко налити в каструлю, туди ж додати насіння ванілі і довести до кипіння.

02

Збити яйця 4 шт., яєчні жовтки 8 шт. і половину цукру до однорідної маси.

03

Після чого в збиту суміш, поступово вливати кип'ячене молоко, постійно помішуючи вінчиком.

04

Для приготування карамелі потрібно: цукор, що залишився розігріти на повільному вогні до золотистого кольору і потім влити лимонний сік, вичавлений з лимонів. Всю суміш слід добре перемішати.

05

Гарячу карамель розлити по формах для випікання, зверху викласти молочно-яєчну суміш.

06

Дану форму необхідно потім поставити в ще одну форму або деко, наполовину заповнене водою. Потім випікати в духовці, попередньо розігрітій до 170°C, протягом 20-25 хвилин.

07

Потім готовий десерт вийняти з духовки, дати йому охолонути і поставити в холодильник. Десерт необхідно подавати добре охолодженим.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Пана-кота з горгонзолою

Пана-кота з горгонзолою

4

30 хв

Молочний крем-карамель – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua