Манні фрикадельки для супу або десерту - Image

Манні фрикадельки для супу або десерту

Кількість порцій: 4Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Якщо ви хочете швидко приготувати смачний і оригінальний суп, який буде не занадто жирним, але при цьому досить ситним, то вам слід приготувати суп з манними фрикадельками. Варити манні фрикадельки потрібно в киплячій, злегка підсоленій воді, а краще в бульйоні, не більше 4-5 хвилин. Фрикадельки, відварені у звичайній воді без солі, можуть стати основою для солодкого десерту. Додавання в манну кашу пармезану надає аромат і незабутній смак фрикаделькам. Ніжний суп з манними фрикадельками сподобається навіть самій вибагливій дитині. Смачно, корисно і швидко - все, що потрібно для чудового обіду.

Інгредієнти

Вода

4,5 ст. л.

Крупа манна

3,5 ст. л.

Масло вершкове

1,5 ч. л.

Сіль

за смаком

Сир пармезан

1,5 ст. л.

Яйце куряче

0,5 шт.

Етапи приготування

01

Покласти вершкове масло в невелику каструлю, поставити її на середній вогонь, розтопити масло. Влити в каструлю воду і додати сіль. Висипати манку, ретельно перемішати. Постійно помішуючи, готувати, поки манка не буде прилипати до стінок каструлі.

02

Додати в кашу попередньо збите яйце і натерти в каструлю пармезан.

03

За допомогою ложки сформувати кульки з манної маси. Відварити фрикадельки в підсоленій киплячій воді, протягом 4-5 хвилин, у разі якщо фрикадельки для супу, якщо ж для десерту, тоді солити воду не потрібно, і при приготуванні тіста для фрикадельок сіль замінити на рівну кількість цукру.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв