Пряники медові з горіхами - Image

Пряники медові з горіхами

Кількість порцій: 10Час приготування: 35 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Чи відомо Вам, що пряникове тісто вважається одним з найбільш простих, не морочливих в приготуванні і приємних у роботі різновидів тіста? Якщо Вас порадував цей достовірний факт, поспішаємо поділитися з Вами рецептом домашніх пряників. Справжній пряник важко собі уявити без будь-яких смакових добавок. І тут ми Вас не засмутимо: наші пряники з медом, горішками і красивою прикрасою у вигляді цукрової пудри. Такі пряники не черствіють навіть наступного дня і зберігають свої смакові якості. Хоча, є великий сумнів, що вони «доживуть» до наступного дня: аж надто вони смачні. Ніжна консистенція, приємний аромат і яскраво виражений медово-горіховий смак не залишить байдужим жодного ласуна.

Продукти для рецепту

Мед Літній Мед 750г
179.00 - 190.10

Мед Літній Мед 750г

750 г

Інгредієнти

Мед Літній Мед 750г

300 г

Горіхи Мигдаль 150г

100 г

Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл

2 ст. л.

Лимон

1 шт.

Сода харчова 500г

0,5 ч. л.

Борошно 7 1кг

400 г

Ванілін Pripravka 2г

5 г

Кориця Еко мелена 20г

5 г

Цукрова пудра Aro 250г

40 г

Етапи приготування

01

Горіхи подрібнити в блендері, з'єднати їх з медом, додати рослинну олію, цедру лимона, м'якіть лимона без кісточок, ванілін, корицю за смаком. Все добре перемішати до однорідного стану.

02

Соду змішати з борошном і додати до медової маси. Замісити тісто.

03

На присипаній борошном поверхні розкатати тісто і вирізати формочками пряники, викласти їх на змащене олією деко і помістити в розігріту до 200 градусів духовку. Випікати протягом 15-25 хвилин в залежності від розміру.

04

Готові пряники посипати цукровою пудрою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Печиво мед-тахіні

Печиво мед-тахіні

10

30 хв