Курча по-мексиканськи - Image

Курча по-мексиканськи

Кількість порцій: 6Час приготування: 45 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Ви приготували простий буденний гарнір, але хочете здивувати закускою до нього? Немає нічого простішого, ніж зробити це, приготувавши курча по-мексиканськи. Краще всього використовувати м'ясо саме курчати, адже воно дуже м'яке і ніжне, тому й швидше готується. На перший погляд дуже проста домашня страва, та проте вона дуже соковита і швидка. До речі кажучи, подавати її можна і як самостійну, додавши кукурудзи по-більше, заливши соусом. Перець чилі і часник просочуються в м'ясо, роблячи його дуже запашним і гоструватим, а коріандр залишить свій запах навіть після того, як ви вже з'їсте страву. Так що поспішіть приготувати її.

Інгредієнти

Куряче стегно

600 г.

Кукурудза заморожена

125 г.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Часник

3 часточки

Коріандр

1 ч. л.

Помідори

300 г.

Перець чилі мелений

1/2 ч. л.

Сіль

1 ч. л.

Соняшникова олія

за смаком

Етапи приготування

01

Обсмажити курку на середньому вогні з усіх боків до золотої скоринки 20 хвилин на соняшниковій олії.

02

Дрібно нарізати цибулю і часник. Додати сіль, чилі і коріандр. Покласти в сковороду дрібно нарізані і очищені від шкірки томати.

03

Тушкувати 20 хвилин курку з овочами. Додати кукурудзу, сіль, тушкувати 5 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Мексиканська кесаділья з куркою, сиром та соусом сальса

Мексиканська кесаділья з куркою, сиром та соусом сальса

4

25 хв

Курча по-мексиканськи – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua