Мигдальні трюфелі з корицею  - Image

Мигдальні трюфелі з корицею

Кількість порцій: 8Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Цей рецепт один з варіантів приготування дуже смачних цукерок в домашніх умовах. Готується це вишукане частування дуже легко і швидко. З приготовленої мигдальної маси можна формувати не тільки кульки, але й інші форми, наприклад, ковбаски, зірочки і т.д. Любителі кокоса можуть посипати їх зверху кокосовою стружкою. Взагалі, мигдальні горішки користуються великою популярністю в усьому світі. Користь мигдалю була відкрита давно, і він зайняв гідне місце в медицині і в кулінарії. У кулінарії з меленого мигдалю отримують марципан, а стружка з його ядер використовується в десертах, салатах, як прикраса для тортів і пирогів, а також для приготування спиртних напоїв.

Продукти для рецепту

Мигдаль смажений
549.00 - 699.90

Мигдаль смажений

за 1 кг

Інгредієнти

Мигдаль смажений

250 г.

Спеція Кориця мелена

10 г.

Родзинки

170 г.

Мед Літній Мед 750г

50 г.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

10 мл.

Какао-напій Юнга Какао з молоком 300г

80 г.

Етапи приготування

01

Мигдаль крупно подрібнити в блендері. Відкласти ⅕ частину. Далі покласти до горіхів в блендер родзинки і подрібнити до стану однорідної маси.

02

Потім додати мед, корицю і оливкову олію. Все перемішати і покласти масу на 1 годину в холодильник.

03

Какао просіяти на суху тарілку. Дістати масу, сформувати кульки (розміром з волоський горіх). Обкатати частину кульок в какао, а частину - в горіхах і покласти в холодильник ще на годину.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Печиво мед-тахіні

Печиво мед-тахіні

10

30 хв

Мигдальні трюфелі з корицею – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua