Печериці по-венесуельськи - Image

Печериці по-венесуельськи

Кількість порцій: 6Час приготування: 4 год 20 хвСкладність: ВажкийПрийом їжі: Обід

Напевно цим рецептом зараз зацікавилися ті, хто просто жити не може без грибів. А ті, хто до них досить байдужі, не поспішайте йти. Повірте, цей рецепт може зацікавити будь-кого. Адже так швидко і легко приготувати гриби не виходило ще ніколи. Крім того, смажити шампіньйони ви будете з часником. А часник надає їм дуже насичений аромат, він багатий на різні вітаміни. Не кажучи вже про те, що це природний афродизіак. Так що печериці по-венесуельські можна приготувати до романтичної вечері на двох. Хоча і для сімейної трапези ця страва теж підійде. Головне, що ви приготуєте з душею і для своїх рідних дуже корисну страву.

Інгредієнти

Печериці

500 г.

Часник

2 зуб.

Оцет

80 мл.

Олія

120 мл.

Перець

за смаком

Сіль

за смаком

Лавровый лист

за смаком

Цукор

за смаком

Етапи приготування

01

Печериці помити. Часник очистити і подрібнити за допомогою преса. У сковороду покласти підготовлені гриби і часник, додати оцет, олію, перець, цукор, лавровий лист і сіль.

02

Закрити кришкою і поставити на середній вогонь. З моменту закипання, варити протягом 5 хвилин.

03

Готові грибочки остудити, покласти в банку і поставити в холодильник на 4 години.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Печериці по-венесуельськи – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua