Полуничний самбук - Image

Полуничний самбук

Кількість порцій: 4Час приготування: 3 год 30 хвСкладність: ВажкийПрийом їжі: Вечеря

Цей казковий полуничний десерт не залишить байдужим нікого. Надзвичайно смачний, полуничний самбук, приготований за нашим рецептом, віднесе вас в тепле сонячне літо, викличе і подарує масу незабутніх вражень вашим рідним і близьким. Часу , правда , на його приготування потрібно чимало. Але це окупиться сторицею , коли ви цілий вечір будете ловити на собі захоплені погляди ваших домочадців і вислуховувати масу компліментів на свою адресу. Спробуйте приготувати наш десерт, подаруйте своїм близьким райську насолоду.

Продукти для рецепту

Полуниця Poltino заморожена 400г
124.80

Полуниця Poltino заморожена 400г

Інгредієнти

Полуниця Poltino заморожена 400г

300 г.

Цукор Ваш Цукор 10кг

10 ст. л.

Желатин Добрик 15г

10 г.

Вершки Галичина 33% 950г

100 мл.

Вода негазована Аквуля 2л

150 мл.

Етапи приготування

01

Желатин залити 150 мл. води, залишити на 10 хвилин.

02

Желатин поставити на невеликий вогонь, підігріти приблизно до 40-50 градусів. Мішати до повного розчинення. Остудити.

03

Полуницю подрібнити блендером. Залишити кілька ягід для прикраси.

04

До полуниці додати цукор (7 ст. л.), трохи збити міксером.

05

Білки додати до полуничної маси, збити міксером не менше 5 хвилин, до моменту, коли маса значно побіліє і збільшиться в розмірі в 2-3 рази.

06

Влити желатин, продовжуючи збивати міксером, збивати протягом хвилини.

07

Готову полуничну масу розкласти по склянках. Поставити в холодильник на 3 години.

08

Вершки збити до щільності, в кінці збивання додати 3 ст. л. цукру і ще трохи збити до розчинення цукру.

09

Вершки викласти на поверхні полуничного самбука, прикрасити часточками полуниці.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв