Салат з манго і в'яленої журавлиною - Image

Салат з манго і в'яленої журавлиною

Кількість порцій: 6Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Несподіване, корисне і легке поєднання фруктів і ягід надасть ефектності не лише вашому столу, але і вашому витонченому смаку. Якому гурманові не захочеться покуштувати солодкий плід манго з його легким терпеново-смолянистим ароматом із такими вже звичними для нас бананами і ківі. Це екзотичне поєднання злегка розбавить мешканка наших місць - журавлина, яка додасть салату не лише яскраво-червоні кольорові нотки, але і цілий букет унікальних властивостей, притаманних тільки їй. З нею вам не будуть страшні ніякі хвороби, організм запрацює з точністю годинникового, зовнішній вигляд сподобпється на диво всім. Вишня ж підкреслить гармонійність смакового букета.

Продукти для рецепту

Манго велике, шт
99.90

Манго велике, шт

Інгредієнти

Манго велике, шт

1 шт

Ківі Flora Голд, 2шт

1 шт

Банан

1 шт

Вишня коктейльна Cherry Twig червона без кісточки 315г

8-10 шт

Коньяк Frapin 40% 0,7л

2 ст. ложки (за бажанням)

Етапи приготування

01

Почистити манго, банан і ківі і порізати скибочками. Журавлину на 15 хвилин замочити в коньяку або сиропі від коктейльної вишні.

02

Змішати фрукти і викласти салат з манго в салатницю. Зверху розподілити журавлину з коньяком (сиропом). Можна полити ще сиропом.

03

Прикрасити салат з манго вишнею. Смачного!

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв