Салат із стручкової квасолі з грушами і дор-блю - Image

Салат із стручкової квасолі з грушами і дор-блю

Кількість порцій: 4Час приготування: 10 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Цей оригінальний салат порадує Вас несподіваними смаковими нотками, які запам'ятаються надовго. Пікантність страві надає додавання популярного на весь світ, нашумілого блакитного сиру, який, не дивлячись на свою неординарність, чудово проявляє себе в комбінації з будь-якими інгредієнтами. Такий салат сміливо можна віднести до категорії найвишуканіших святкових страв, які геть змінюють сформовані кулінарні стереотипи і смакові переваги. Приголомшливе поєднання солодкої прянощі груші та солонувато-гострого німецького сиру дор-блю робить страву неповторною і особливою. Однак, якщо Ви не в захваті від присутності сиру з цвіллю на святковому столі, замініть його більш звичним для Вас сортом.

Продукти для рецепту

Квасоля стручкова
113.00

Квасоля стручкова

за 1 кг

Інгредієнти

Квасоля стручкова

200 г.

Салат Vita Verde Яскравий 120г

200 г.

Груші Світ фруктів сушені різані 200г

280 г.

Сир Kaserei Champignon Дорблю Гранд Нуар 60%

200 г.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

30 мл.

Гірчиця ВХС Вінницька 125г

10 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Кунжут

10 г.

Етапи приготування

01

Квасолю відварити в підсоленій воді. Салат помити, просушити, нарвати руками. Сир нарізати кубиками.

02

Грушу помити і нарізати скибочками. Змішати оливкову олію з гірчицею. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв