
Салат із печінки тріски з грінками
У радянський період великою популярністю користувалася печінка тріски. Часи змінюються, однак ці рибні консерви як любили, так і люблять. Не дивлячись на те, що печінка тріски – сама по собі самодостатня і ситна закуска, це зовсім не виключає можливість приготувати з її участю оригінальні та смачні страви. Тому Вашій увазі салат із печінки тріски з грінками. Перед додаванням консервів в салатницю необхідно злити олію з банки. При бажанні можете кожен шматочок печінки обсушити на паперових серветках, щоб прибрати зайвий жир. Грінки виступають своєрідним «амортизатором» жирності салату: вони не тільки вберуть у себе сік, що виділився, але й урізноманітнять смак і консистенцію страви.
Інгредієнти
Печінка тріски консервована
200 г.
Яйце куряче
3 шт.
Кукурудза консервована
170 г.
Майонез
30 г.
Хліб
120 г.
Сіль
за смаком
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 200 градусів. Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. З кукурудзи злити рідину. Печінку тріски розім'яти виделкою.
02
Деко застелити пергаментним папером. Хліб нарізати кубиками і підсушити 20 хвилин. Всі інгредієнти (крім грінок) з'єднати. Додати майонез і перемішати салат. Прикрасити салат грінками.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів