Королевська ватрушка - Image

Королевська ватрушка

Кількість порцій: 8Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Просто королівський пиріг, з великою кількістю ніжної сирної начинки, між шарами з м'яких і злегка хрустких крихт. Радимо взяти сир не знежирений, а 5-9% жирності, так начинка буде смачнішою. Якщо пиріг вам здасться не дуже цікавий, то додайте родзинки або горіхи, лимонну або апельсинову цедру, будь-які фрукти (особливо банани, груші, абрикоси, персики) або ягоди (але тоді додайте цукор, якщо вони кислі), сухофрукти (ідеально підійде курага) . Зверху можна присипати шоколадною крихтою, тертими горіхами, кокосовою стружкою (цей варіант у поєднанні з шоколадом буде дуже красиво виглядати). Подавайте його теплим, так буде смачніше.

Інгредієнти

Борошно пшеничне

400 г.

Маргарин

150 г.

Цукор

150 г.

Сода

2 г.

Яйце куряче

1 шт.

Кисломолочний сир

250 г.

Етапи приготування

01

Просіяне борошно і заморожений маргарин розтерти в крихту (можна подрібнити в блендері). Змішати цукор (100 грам), соду, яйце (1/2) і додати до борошняної крихти. Довести все до однорідної консистенції.

02

Сир протерти через сито, додати 50 грам цукру і половину яйця. Добре перемішати (краще трохи збити міксером). Духовку розігріти до 220.

03

Половину крихт рівномірним шаром викласти у форму. Зверху розподілити всю начинку і посипати крихтами. Поставити форму в духовку і випікати близько 20-25 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Пана-кота з горгонзолою

Пана-кота з горгонзолою

4

30 хв

Королевська ватрушка – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua