Малина в кремі сабайон - Image

Малина в кремі сабайон

Кількість порцій: 4Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Сабайон – класичний італійський крем зі збитих яєчних жовтків з цукром і вином (лікером, шампанським). Отриману суміш готують на водяній бані, потім подають у гарячому або охолодженому вигляді. Цей яєчний крем вперше був приготований в далекому ХVI столітті італійським кухарем Скаппі. У загальному розумінні «сабайонами» називають різновид італійських десертів зі збитих жовтків з фруктами і алкоголем. Навчившись готувати цей ніжний крем, Ви значно розширите Вашу домашню колекцію десертів і випічки. Адже з сабайону виходить дивовижний фруктовий мус, морозиво і навіть тортики. Сьогодні ж пропонуємо насолодитися малиною в кремі сабайон – чудовим п'янким десертом зі стиглою ягодою.

Продукти для рецепту

Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг
374.30

Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг

1 кг

Інгредієнти

Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг

4 шт.

Пудра цукрова Auchan 200г

50 г.

Крем-лікер Dama 17% 0,5л

10 мл.

Вода негазована Аквуля 2л

20 мл.

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г

100 мл.

Малина

340 г.

Етапи приготування

01

Жовтки збити з цукром в пишну масу. Додати воду, лікер і ще раз збити. Поставити на водяну баню і збивати близько 4 хвилин. Поставити миску з кремом на лід і збити до густого стану.

02

Збити вершки до стану густої піни. Додати вершки до жовткової маси і довести крем до однорідної консистенції. Малину помити (або розморозити). Викласти в келихи малину і крем. Прикрасити ягодами малини і, за бажанням, м'ятою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Чорнослив у шоколаді

Чорнослив у шоколаді

9

30 хв

Малина в кремі сабайон – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua