Манник з мигдалем - Image

Манник з мигдалем

Кількість порцій: 8Час приготування: 1 год 10 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

«Противну» і набридливу ще з дитячих років манну кашу люблять далеко не всі. А от від ароматного свіжоспеченого пирога з манкою навряд чи хтось відмовиться. Манник – домашня, споконвічно російська випічка, яка готується на кефірі (молоці, сметані) з додаванням манної крупи. Тісто для манника повинно трохи настоятися, щоб манка набухла. Легкість рецепта, мінімум витраченого часу і доступні продукти, наявні в арсеналі в кожному будинку, зробили цей швидкий і смачний пиріг паличкою-виручалочкою для сучасних господинь, навіть самих недосвідчених. Пропонований рецепт являє собою повноцінний тортик. Приємний горіховий аромат манника з мигдалем заманить на кухню всіх домочадців, а можливо навіть і сусідів.

Інгредієнти

Кефір

200 мл.

Крупа манна

200 г.

Цукор

100 г.

Яйце куряче

1 шт.

Сода

3 г.

Олія соняшникова

80 мл.

Мигдаль

100 г.

Етапи приготування

01

Манну крупу залити кефіром і дати настоятися близько 60 хвилин. Збити міксером манку з кефіром, яйцем, розм'якшеним маслом, содою і цукром. Мигдаль подрібнити (або взяти мигдальні пластівці).

02

Духовку розігріти до 190°C. Вилити тісто у форму і поставити в духовку на 40 хвилин. Потім дістати, посипати мигдалем (або мигдальними пластівцями) і випікати ще близько 10 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Манник з мигдалем – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua