
Лосось із соусом із сметани і щавлю
Добре коли у вашому арсеналі є такі рецепти, які дозволяють при мінімумі часу отримати максимум користі і можливість приготувати вишукану страву. Та де ж такі взяти? - Запитаєте ви. І ми вам відповімо - як завжди у нас. Сьогодні обов'язково приготуйте страву по цьому чудовому рецепту. Смак страви прекрасний. Лосось - риба сама по собі самодостатня і смак її зіпсувати не можливо. Але сьогодні надавши даний рецепт ми вам пропонуємо не тільки не зіпсувати смак лосося, а тільки його підкреслити. Соус зі сметани і щавлю вийде неймовірно ароматним і ще більше підкреслить аромат і благородство нашої рибки. Страва подається з соусом самостійно. Приємного апетиту!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цибуля червона
1 шт.
Сидр Toosecco Яблуко сухий 5% 0,33л
500 мл.
Щавель пучок 100г
200 г.
Сметана ХМЗ 20%
100 г.
Лимон
1 шт.
Помідор
2 шт.
Лосось шматок охолоджений
800 г.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
У глибоку каструлю додати сидр, поставити на сильний вогонь, всипати подрібнений червоний цибулю, уварити на третину.
02
Додати в сковороду сметану, вичавлений лимонний сік і щавель, тушкувати 2 хвилини, при цьому постійно помішуючи.
03
Додати в сковороду очищені від шкірки і дрібно нарізані помідори, додати сіль і перець за смаком, зняти сковороду з вогню.
04
В окремій сковороді обсмажити на вершковому маслі лосось, протягом 2 хвилин з кожного боку.
05
При подачі викласти лосось на тарілку, полити зверху соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів