Виноградні кекси з десертним вином - Image

Виноградні кекси з десертним вином

Кількість порцій: 6Час приготування: 50 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Продукти для рецепту

Борошно пшеничне вищий гатунок
17.40

Борошно пшеничне вищий гатунок

за 1 кг

Інгредієнти

Борошно пшеничне вищий гатунок

300 г

Розпушувач тіста Добрик 15г

7 г

Сода харчова 500г

2 г

Масло вершкове домашнє

150 г

Цукор Ваш Цукор 10кг

175 г

Яйце куряче С0 1шт

2 шт.

Апельсин

20 г

Виноград

225 г

Вино Freegold червоне солодке 12% 0,75л

125 мл

Сіль Єгипет

2 г

Етапи приготування

01

Форми для кексів змастити вершковим маслом (25 г.) і присипати борошном. Розігріти духовку до 190°C градусів. Змішати борошно з розпушувачем, содою і сіллю.

02

Апельсин помити, цедру натерти на тертці. Міксером збити решту розм'якшеного вершкового масла з цукром. Продовжуючи збивати, по одному додати 2 яйця, а потім цедру.

03

Борошно додавати в приготовану масу двома рівними частинами. Ретельно перемішуючи, потроху підливати в тісто вино. Виноград зняти з гілки, видалити хвостики, помити. Обваляти ягоди в борошні і змішати з тістом.

04

Викласти тісто у форми для випічки, посипати цукром (2 столові ложки). Випікати в духовці близько 18-20 хвилин до золотистої скоринки. Готовність перевірити зубочисткою.

05

Після духовки кекси на 5 хвилин залишити в формах для випічки, а потім вийняти. Дати кексам охолонути хоча б хвилин 15. Подавати можна, присипавши цукровою пудрою (за бажанням).

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Чорнослив у шоколаді

Чорнослив у шоколаді

9

30 хв