Дієтичний чізкейк
- 1. Печиво пісочне — 150 г.
- 2. Сік яблучний — 50 мл.
- 3. Сир 0% — 400 г.
- 4. Йогурт без добавок — 350 г.
- 5. Яйце — 2 шт.
- 6. Крохмаль — 1,5 ст. л.
- 7. Цукор — 3,5 ст. л.
- 8. Лимон — 1 шт.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Подрібнити печиво в блендері або розтовкти в крихту.
Змочити печиво яблучним соком, вимісити до консистенції пластиліну. Викласти рівним шаром на дно рознімної форми діаметром 20-23 см.
Приготувати начинку. Для цього збити сир з йогуртом, цукром, цедрою і соком лимона до гладкої, однорідної консистенції.
В отриману масу поступово ввести яйця і крохмаль. Ретельно збити.
Начинку викласти на основу, розрівняти.
Форму для чізкейка обернути фольгою і поставити в більшу по діаметру ємність, наповнену водою.
Поставити ємність з водою і чізкейком в духовку, розігріту до 180°C градусів, на 50 хвилин. Потім духовку вимкнути, але чізкейк не виймати, а залишити там на 2 години.
Готовий чізкейк охолодити. Прикрасити цедрою лимона.