
Шоколадні тістечка
Погодьтеся, краще завжди мати рецепт, як кажуть, безпрограшного варіанту. Саме такий рецепт зараз перед вами - рецепт, який ніколи вас не підведе. Вашій увазі рецепт шоколадного кексу-тістечка. Воно дуже універсальне, адже спекти ви можете його на будь-яке свято - день народження, новий рік, сімейне або романтичне свято (наприклад, якщо зробити тістечко в формочці-сердечку, як показано на зображенні, то для вас готовий романтичний десерт на день Святого Валентина) , а також у звичайний будній день і до приходу гостей. Також можна зробити з кексу коржі, і промазавши їх кремом, приготувати торт. А можна спекти маленькі порційні кекси.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
80 г.
Какао-напій Юнга Какао з молоком 300г
40 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
145 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Борошно пшеничне вищий гатунок
60 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
3 г.
Шоколад темний Auchan 72% 100г
100 г.
Етапи приготування
01
Розтопити на водяній бані вершкове масло. Додати какао, цукор і яйця. Добре перемішати до однорідного стану. Шоколад поламати на шматочки.
02
Просіяти в масляну суміш борошно, розпушувач і додати шматочки шоколаду. Обережно перемішати тісто до однорідності. Духовку розігріти до 180°C.
03
Форму змастити невеликою кількістю вершкового масла і вилити тісто. Покласти в духовку і запікати близько 25-30 хвилин. Потім дістати, охолодити протягом 10 хвилин і дістати з форми.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів