
Салат «Цезар» з м'ясом
Забавна історія пов'язана з цим чудовим салатом. Придумав його ще в минулому столітті іменитий кухар, власник мережі американських ресторанів – італієць Цезар Кардіні. Це саме той випадок, коли найгеніальніші кулінарні ідеї народжуються внаслідок обмеженості в часі і в кількості наявних продуктів. І як наслідок вдалого експерименту виник «Цезар» – вишуканий, ситний і одночасно легкий салатик, який і до цього дня користується шаленою популярністю в усьому світі. Кожен поважаючий себе ресторан завжди має в своєму меню цю знамениту закуску. І не дивно: гармонійне поєднання інгредієнтів і особлива заправка-соус приведе в захоплення навіть найпримхливішого гурмана.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Котлетне м'ясо свиняче М'ясо Карпат охолоджене
350 г.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
50 г.
Салат Лолло Біонда зелений
40 г.
Хліб Цар хліб Тост Вершковий 330г
100 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
30 г.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
М'ясо нарізати невеликими шматочками або кубиками. Потім обсмажити на сковороді.
02
Хліб нарізати кубиками й обсмажити. Салат помити, просушити, нарвати руками.
03
Сир натерти на крупній тертці. Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез, перець за смаком і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів