
Суфле яблучне
У перекладі з французької назва цієї чудової випічки перекладається як «повітряний». Ви вже здогадалися, про що йде мова? Вашій увазі легкі тістечка – суфле. Цей вишуканий десерт насправді дуже просто і швидко готується і являє собою не що інше, як суміш яєчних білків, збитих в стійку піну до консистенції жирної сметани, з різними добавками. Завдяки цим самим наповнювачам можна легко змінювати смакові нотки. Сьогодні пропонуємо порадувати рідних і здивувати нежданих гостей яблучним суфле. Саме ретельно збиті білки з цукром дарують ту найголовнішу якісну характеристику, яка в повній мірі характеризує десерт, – ніжність, пористість і легкість.
Інгредієнти
Яблука
500 г.
Білок яєчний
8 шт.
Пудра цукрова
120 г.
Етапи приготування
01
Яблука помити, очистити, видалити серцевини. Натерти яблука на дрібній тертці і трохи віджати зайвий сік. Білки відокремити від жовтків. Білки з пудрою збити в пишну стійку піну.
02
Духовку розігріти до 200°C. Змішати яблучне пюре з білками і ще раз збити. Розкласти масу у формочки для запікання і поставити в духовку. Запікати суфле близько 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів