Мигдальні трюфелі з корицею  - Image

Мигдальні трюфелі з корицею

Кількість порцій: 8Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Цей рецепт один з варіантів приготування дуже смачних цукерок в домашніх умовах. Готується це вишукане частування дуже легко і швидко. З приготовленої мигдальної маси можна формувати не тільки кульки, але й інші форми, наприклад, ковбаски, зірочки і т.д. Любителі кокоса можуть посипати їх зверху кокосовою стружкою. Взагалі, мигдальні горішки користуються великою популярністю в усьому світі. Користь мигдалю була відкрита давно, і він зайняв гідне місце в медицині і в кулінарії. У кулінарії з меленого мигдалю отримують марципан, а стружка з його ядер використовується в десертах, салатах, як прикраса для тортів і пирогів, а також для приготування спиртних напоїв.

Інгредієнти

Мигдаль смажений

250 г.

Кориця мелена

10 г.

Родзинки

170 г.

Мед

50 г.

Олія оливкова

10 мл.

Какао

80 г.

Етапи приготування

01

Мигдаль крупно подрібнити в блендері. Відкласти ⅕ частину. Далі покласти до горіхів в блендер родзинки і подрібнити до стану однорідної маси.

02

Потім додати мед, корицю і оливкову олію. Все перемішати і покласти масу на 1 годину в холодильник.

03

Какао просіяти на суху тарілку. Дістати масу, сформувати кульки (розміром з волоський горіх). Обкатати частину кульок в какао, а частину - в горіхах і покласти в холодильник ще на годину.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Печиво мед-тахіні

Печиво мед-тахіні

10

30 хв

Мигдальні трюфелі з корицею – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua