
Салат з маринованих грибів та шинки
Гриби, будь то смажені, мариновані тушковані або варені, чудово поєднуються з будь-якими інгредієнтами і зможуть прикрасити абсолютно будь-яку страву. Відмінні смакові якості, неповторний аромат, апетитний вигляд і пружна текстура роблять цей натуральний продукт однією з кращих закусок не тільки для святкового застілля, але і для звичайної сімейної трапези. У салаті, який ми хочемо Вам запропонувати, використовуються ароматні мариновані грибочки. Тому Ви дуже швидко зможете приготувати цей простий, але дуже смачний і ситний салатик. Вам потрібно лише нарізати всі інгредієнти і заправити салат. Гості навіть і роздягнутися не встигнуть, а Ви вже піднесете до столу неординарну і вишукану страву.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Шинка Argal Йорк Сендвіч
150 г.
Гриби Печериці мариновані по-домашньому
200 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
30 мл.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Петрушка 70г
10 г.
Етапи приготування
01
Шинку нарізати соломкою. З грибів злити рідину. Петрушку помити, просушити і подрібнити. Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів