
Ікра із оселедця
Оселедець - дуже затребуваний продукт. Ця, здавалося б, не дуже презентабельна риба, користується постійним попитом. По-перше, вона доступна за ціною широкому колу покупців, по-друге, оселедець хороший за своїми смаковими якостями, а по-третє, як будь-яка риба, він дуже корисний для здоров'я. Ні з однієї риби, мабуть, не придумано стільки страв, як із оселедця. В основному він вживається в кухні холодного стола. З нього готують різні салатики, закуски. Запропонована "Ікра із оселедця" - відмінна холодна закуска. Її можна їсти з картопляним пюре, намазувати на бутерброди, фарширувати нею італійську пасту (наприклад, великі ракушки) або варені яйця. Також "Ікра з оселедця" ідеально поєднується з млинцями та оладками.
Інгредієнти
Масло вершкове
200 г.
Оселедець
1 шт.
Сир плавлений
1 шт.
Морква
1 шт.
Етапи приготування
01
Відварити моркву до напівготовності, після остудити. Рибу очистити від кісток і шкіри.
02
Пропустити через м'ясорубку суміш оселедця, масла, моркви і плавленого сиру. Охолодити ікру в холодильнику.
03
Подається ікра намазаною на хліб, або як окрема закуска.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів