
Риба в томатному соусі з оливками
Риба - це один із тих продуктів, які вживає в їжу абсолютна більшість мешканців земної кулі. І це цілком зрозуміло, тому що риба - просто джерело найцінніших вітамінів, мікроелементів і легкозасвоюваного білка, а вміст у рибі поліненасичених жирних кислот (омега 3 і омега 6) - це взагалі тема, гідна окремого обговорення. Може бути, люди, які не люблять рибу, просто одного разу спробували її в невдалому приготуванні і зробили для себе неправильні висновки? Готуйте рибу, користуючись вдалими, перевіреними рецептами, і Ви отримаєте масу смакового задоволення. Риба в томатному соусі з оливками - один із таких рецептів.
Інгредієнти
Філе риби (тилапія, судак і т.д.)
500 г.
Помідори
300 г.
Цибуля
150 г.
Оливки
50 г.
Зелень
за смаком
Яйце
1 шт.
Борошно
за смаком
Сіль
за смаком
Соняшникова олія
за смаком
Етапи приготування
01
Нарізати рибу невеликими шматками.
02
Яйце трохи збити, посолити, обваляти шматочки риби.
03
Потім обваляти в борошні.
04
На соняшниковій олії посмажити рибу до готовності по 7 хвилин з кожного боку.
05
Цибулю та зелень дрібно нарізати.
06
Помідори нарізати кубиками.
07
Оливки нарізати кружечками.
08
На соняшниковій олії обсмажити цибулю. Додати помідори, масу посолити і тушкувати протягом 5 хвилин.
09
Додати оливки і зелень. Перемішати і прибрати з вогню. Подавати рибу разом із соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів