
Салат з гарбуза з руколою та сиром фета
Смачний, поживний, корисний та дуже легкий у приготуванні! Салат з теплого гарбуза як найкраще підійде для зими. Щоб його зробити, вам лише треба почистити та нарізати скибками гарбуз, а потім обсмажити його на сковороді-гриль. Кедрові горішки смажимо уже на звичайній пательні без олії. Тепер збираємо страву: миємо руколу, додаємо теплий гарбуз, горішки, фету, спеції за смаком та заправляємо салат оливковою олією і соком лимона. На все це вам знадобиться не більше 15 хвилин часу.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гарбуз Хоккайдо
300г
Салат Пучок-Свіжачок Рукола-мангольд-шпінат 75г
50г
Горіх кедровий Kilojo сушений 50г
50г
Лимон
1шт
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Почистити та нарізати скибками гарбуз, а потім обсмажити його на сковороді-гриль
02
Кедрові горішки смажимо на звичайній пательні без олії.
03
Миємо руколу, додаємо теплий гарбуз, горішки, фету, спеції за смаком та заправляємо салат оливковою олією і соком лимона.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів