Червона капуста по-німецьки - Image

Червона капуста по-німецьки

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Червонокачанна капуста з'явилася на берегах Середземного моря, як і білокачанна, тільки значно пізніше, в ХІХ столітті. Від білокачанної вона відрізняється не тільки кольором. Наприклад, в червонокачанній набагато більше вітаміну С (хоча і в білокачанної його немало), а ще багато білка. Тому її дуже радять тим, що намагається схуднути, і привести м'язи в тонус. Дивно, що при всьому цьому червонокачанна капуста залишається непопулярною. Хоча німці знайшли їй хороше застосування, придумавши цей невигадливий рецепт. Таку капусту можна подавати до будь-якого гарніру. Перед подачею можна додавати за бажанням будь-яку зелень.

Інгредієнти

Капуста червонокачанна

1 кг

Цукор

120 г

Гвоздика

5 г

Вода

120 мл

Масло вершкове

60 г

Яблуко

1 шт.

Перець чорний мелений

3 г

Яблучний оцет

120 мл

Лимон

1/4 шт.

Етапи приготування

01

Нашаткувати капусту.

02

Вирізати серцевину яблука, натерти його на тертці.

03

Змішати у великій каструлі капусту з яблуком, цукром, чорним перцем і гвоздикою.

04

Додати оцет і воду, накрити кришкою, поставити на середній вогонь і довести до кипіння.

05

Зняти з вогню, злити рідину і додати свіжовичавлений лимонний сік.

06

Розтопити масло в маленькій каструлі на середньо-повільному вогні і залишити, щоб запінилось і стало золотистим. Зняти масло з вогню і додати в готову капусту разом з лимонним соком.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Шварцброт - німецький чорний хліб

Шварцброт - німецький чорний хліб

8

2 год 40 хв

Червона капуста по-німецьки – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua