Тунець в духовці з грушею - Image

Тунець в духовці з грушею

Кількість порцій: 2Час приготування: 2 год 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Досить вишукана і водночас дуже простау приготуванні страва - стейк з тунця, замаринований у вині та маці, запечений в духовці з гарніром із груш. Це прекрасний варіант для романтичної або святкової вечері, на день народження, новий рік або будь-яке інше свято. У даному варіанті рецепта пропонується подати груші в сирому вигляді, але якщо ви не готові так експериментувати, то можете протушкувати їх у вині або запекти разом з тунцем у фользі. Також непогано поєднуватися буде сир, особливо брі або камамбер. Але різноманітні спеції тут будуть зайві, адже весь секрет в простоті. Приємного апетиту!

Продукти для рецепту

Тунець
740.10

Тунець

за 1 кг

Інгредієнти

Тунець

400 г

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

30 мл

Сік Freshme апельсиновий 0,5л

100 мл

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л

150 мл

Мак харчовий

за смаком

Груші Світ фруктів сушені різані 200г

1 шт.

Етапи приготування

01

Покласти в миску стейки тунця, додати оливкову олію, апельсиновий сік, вино, мак. Залишити маринуватися мінімум на 2 години. Духовку розігріти до 190 градусів.

02

Дістати стейки, загорнути у фольгу і покласти на деко. Поставити в розігріту духовку і запікати близько 13 хвилин. Груші помити і нарізати часточками. Дістати стейк з духовки і нарізати скибочками. Додати сіль, перець. Прикрасити тунець грушею і подавати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв