Сьомга, запечена з фенхелем і лимоном - Image

Сьомга, запечена з фенхелем і лимоном

Кількість порцій: 2Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Шукаєте оригінальні рецепти запеченої рибки? Тоді Ви за адресою. Приготуйте сьомгу, запечену з фенхелем і лимоном. Для того, щоб вигідно підкреслити делікатний смак жирної, але в теж самий час дуже корисної сьомги, необхідно скропити її лимонним соком в якості маринаду. Лимон, що знаходиться під рибою під час запікання, віддає їй свою цитрусову нотку. Спробуйте урізноманітнити Вашу страву і замість фенхеля використовувати стебла селери. Або посипте сьомгу ароматним міксом із зелених трав. Смак вийде зовсім інший, але при цьому страва буде по-своєму гармонійною.

Інгредієнти

Сьмга

500 г.

Фенхель

1 корінець

Лимон

1 шт.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Нарізати лимон тонкими кружечками.

02

Фенхель дрібно нарізати.

03

У фольгу викласти 2-3 кружечка лимона.

04

На лимон викласти шматок сьомги (товщиною близько 2 см).

05

Посолити і поперчити за смаком.

06

На сьомгу викласти фенхель.

07

Фольгу загорнути, викласти у форму для запікання. Поставити в духовку. Запікати при температурі 180°C протягом 30 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Сьомга, запечена з фенхелем і лимоном – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua