Риба в томатному соусі з оливками - Image

Риба в томатному соусі з оливками

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Риба - це один із тих продуктів, які вживає в їжу абсолютна більшість мешканців земної кулі. І це цілком зрозуміло, тому що риба - просто джерело найцінніших вітамінів, мікроелементів і легкозасвоюваного білка, а вміст у рибі поліненасичених жирних кислот (омега 3 і омега 6) - це взагалі тема, гідна окремого обговорення. Може бути, люди, які не люблять рибу, просто одного разу спробували її в невдалому приготуванні і зробили для себе неправильні висновки? Готуйте рибу, користуючись вдалими, перевіреними рецептами, і Ви отримаєте масу смакового задоволення. Риба в томатному соусі з оливками - один із таких рецептів.

Інгредієнти

Філе риби (тилапія, судак і т.д.)

500 г.

Помідори

300 г.

Цибуля

150 г.

Оливки

50 г.

Зелень

за смаком

Яйце

1 шт.

Борошно

за смаком

Сіль

за смаком

Соняшникова олія

за смаком

Етапи приготування

01

Нарізати рибу невеликими шматками.

02

Яйце трохи збити, посолити, обваляти шматочки риби.

03

Потім обваляти в борошні.

04

На соняшниковій олії посмажити рибу до готовності по 7 хвилин з кожного боку.

05

Цибулю та зелень дрібно нарізати.

06

Помідори нарізати кубиками.

07

Оливки нарізати кружечками.

08

На соняшниковій олії обсмажити цибулю. Додати помідори, масу посолити і тушкувати протягом 5 хвилин.

09

Додати оливки і зелень. Перемішати і прибрати з вогню. Подавати рибу разом із соусом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв