
Американські брауні
Перед вами рецепт десерту, який тисячі людей в усьому світі відносять до розряду своїх найулюбленіших - це брауні. Неймовірно смачне тістечко, трохи вологий (не сухий) на смак. Тістечко має насичений шоколадний смак, аромат і колір. Якщо ви його приготуєте, то не сумнівайтеся, що після цього і ви віднесете брауні до розряду улюбленців. Це шоколадне тістечко має невелику особливість в приготуванні, яка в інших видах десертів використовується рідко. Щоб консистенція виходила та, що треба, необхідно подавати тістечко не відразу після приготування, як робиться в більшості випадків, а після мінімум 8 годин у холодильнику, тоді він буде вологий і не пишний («важкий»).
Інгредієнти
Шоколад темний
220 г.
Цукор
120 г.
Яйце куряче
3 шт.
Масло вершкове
100 г.
Борошно пшеничне
50 г.
Мигдаль
100 г.
Кориця мелена
за смаком
Етапи приготування
01
Розтопити на водяній бані вершкове масло, нарізане шматочками і поламаний на шматочки шоколад. Яйця збити з цукром в пишну масу, а потім просіяти туди борошно, перемішуючи. Додати шоколадно-масляну суміш і добре перемішати.
02
Горіхи крупно нарізати і додати до тіста. Розігріти духовку до 180°C. Невеликою кількістю вершкового масла змазати форму, вилити в неї тісто і поставити форму в духовку. Випікати близько 20-25 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів