Салат із шпинату з мигдалем і помідорами - Image

Салат із шпинату з мигдалем і помідорами

Кількість порцій: 4Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Багато можна говорити про користь шпинату. У Франції його навіть називають "королем". І не дарма. Вживаючи ці дивовижні листочки в салатах та інших стравах, ми збагачуємо організм; за допомогою шпинату виводяться шлаки і токсини. Також він дуже корисний для вагітних жінок і діток. У шпинаті міститься йод, лютеїн і клітковина, яка є дуже корисною для людини. Такий легкий салат можна вживати навіть щодня, адже в ньому стільки корисних продуктів. Ккрім шпинату у ньому міститься мигдаль, гриби і помідори

Продукти для рецепту

Шпинат пучок 100г
24.99 - 36.30

Шпинат пучок 100г

100 г

Інгредієнти

Шпинат пучок 100г

100 г

Помідори Чері мікс 300г

200 г

Печериці Королівські свіжі

200 г

Мигдаль

30 г

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

2 ст. л.

Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл

1 ч. л.

Сіль Єгипет

за смаком

Перець чорний Kotanyi горошок 70г

за смаком

Етапи приготування

01

Листя шпинату промити і порвати руками на шматочки.

02

Помідори черрі промити і розрізати навпіл.

03

Печериці промити, при необхідності зняти верхню шкірку і порізати на скибочки.

04

Мигдаль обсмажити до рум'яності і перемолоти в блендері разом із бальзамічним оцтом, оливковою олією, сіллю і перцем.

05

Заправити цим соусом салат і подавати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Печиво мед-тахіні

Печиво мед-тахіні

10

30 хв