
Салат із курки з рисом
Популярність такої страви як салат сприяла появі всіляких варіацій і різновидів його виконання. Сучасні салати настільки різноманітні, що одні з них – легкі та дієтичні, складуть прекрасну компанію будь-якому гарніру або м'ясу. Інші – ситні та поживні, їх можна подавати як самостійну страву. Треті – так взагалі солодкі і більше нагадують десертну закуску. Сьогодні пропонуємо приготувати салат-гарнір. Чому гарнір? Ця страва настільки самодостатня і повноцінна, що не вимагає ніяких доповнень. Ви вже заінтриговані? Вашій увазі салат із курки з рисом. Туди ж додаються обсмажені гриби, солодкий болгарський перчик і, звичайно ж, багато свіжої зелені.
Інгредієнти
Філе куряче
400 г.
Зелень
30 г.
Печериці свіжі
200 г.
Перець болгарський
150 г.
Рис
150 г.
Оливкова олія
30 мл.
Перець чорний мелений
за смаком
Сіль
за смаком
Етапи приготування
01
Куряче філе відварити в підсоленій воді до напівготовності. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.
02
Печериці помити, нарізати кубиками. Філе і гриби обсмажити на оливковій олії.
03
Солодкий перець помити і нарізати кубиками або скибочками. Додати до курки і грибів і кілька хвилин обсмажити. Рис відварити до готовності.
04
Всі інгредієнти з'єднати. Додати олію і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів