Десерт із винограду, маскарпоне і волоських горіхів - Image

Десерт із винограду, маскарпоне і волоських горіхів

Кількість порцій: 4Час приготування: 45 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Десерт із винограду, маскарпоне і волоських горіхів виглядає апетитно, радує своїм смаком і що важливо: не шкодить фігурі. До того ж, солодкість десерту за бажанням можна регулювати: якщо Ви вибрали солодкий йогурт, можна покласти менше цукру. Інгредієнти цього десерту корисні для здоров'я, і прихильники здорового харчування, без сумніву, візьмуть його на замітку. Десерт із винограду, маскарпоне і волоських горіхів легкий у приготуванні. На допомогу Вам прийде блендер. Виноград краще вибирати дрібний. Крупний виноград прийдеться розрізати на половинки.

Інгредієнти

Виноград без кісточок

500 г.

Йогурт

200 г.

Вершковий сир маскарпоне

100 г.

Волоські горіхи подрібнені

50 г.

Цукор

40 г.

Коричневий цукор

15 г.

Етапи приготування

01

Виноград помити і відокремити від гілочок.

02

Для вершкового соусу додати в блендер йогурт, сир маскарпоне і білий цукор, перемішати.

03

Виноград перемішати з вершковим соусом. Зверху посипати волоськими горіхами і коричневим цукром. Охолодити..

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Десерт із винограду, маскарпоне і волоських горіхів – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua