Вишневий мус - Image

Вишневий мус

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Усі люблять десерти. Особливо такі вишукані, легкі і дуже пікантні, як, наприклад, вишневий мус, який ми пропонуємо сьогодні вам приготувати. Батьківщиною мусів є Франція. Безумовно, всі десерти, які придумані у Франції приречені тільки на успіх. Перед даним десертом не зможе втриматися ніхто, навіть сама сама сита людина в світі. До речі, такий десерт відмінно підійде для тих, хто трошки дотримується дієти. Так як основу мусу складають такі низькокалорійні продукти, як вишні та манка. Тут дуже мало цукру, тому можете бути спокійні з приводу фігури. Десерт, до того ж, дуже корисний і завдяки цьому він чудово підійде в якості дитячого десерту.

Інгредієнти

Заморожена вишня

200 г.

Цукор

40 г.

Манка

40 г.

Вода

400 мл.

Етапи приготування

01

Вишні добре розморозити, злити весь сік в окрему ємність. Він ще знадобитися.

02

Прокип'ятити вишні протягом 5 хвилин у 400 мл. води.

03

Вишні виловити шумовкою і викинути.

04

У відвар додати цукор і гарненько перемішати. Довести до кипіння.

05

Всипати манку тонкою цівкою. Постійно помішувати.

06

Варити, періодично помішуючи, 5-7 хвилин.

07

Остудити до теплого стану, влити сік.

08

Отриману масу добре збити міксером.

09

Розлити по келихах і поставити на 3-4 години в холодильник.

10

За бажанням можна прикрасити ягодами.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Вишневий мус – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua