Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти вечірка пісні страви › Трюфелі рослинні
Трюфелі рослинні

Трюфелі рослинні

Любите солодощі, але не бажаєте псувати фігуру? Вихід є. Пропонуємо Вам з корисних і доступних інгредієнтів, які знайдуться на кухні у будь-якій господині, приготувати в домашніх умовах приголомшливий десерт – рослинні трюфелі – смачні кулясті цукерочки з фініково-горіхової суміші, посипані какао-порошком, з начинкою із цільного мигдалю. Мінімум зусиль і максимум задоволення. Прекрасне частування до чаю, що по достоїнству оцінять і дорослі, і діти. А гості так взагалі будуть у захваті. Свою горду назву солодощі отримали завдяки схожому зовнішньому вигляду з вишуканим дорогим делікатесом – грибом трюфелем, який можна зустріти в дубових і букових лісах південної частини Франції.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Горіхи волоські — 150 г.
  2. 2. Фініки — 150 г.
  3. 3. Мигдаль — 100 г.
  4. 4. Какао — 60 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Мигдаль залити холодною водою на 15-20 хвилин, а потім зняти шкірку. Волоські горіхи подрібнити в блендері до стану борошна. Фініки промити, додати до горіхів і знову перемолоти.

  2. Взяти трохи подрібненої маси, приплюснути, в серединку покласти мигдаль і сформувати кульку. Так зробити з усією масою і горіхами. На суху тарілку просіяти какао і обваляти в ньому кульки. Поставити цукерки на 10-15 хвилин у холодильник.