Солодкий соус чилі - Image

Солодкий соус чилі

Кількість порцій: 2Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Соус - це унікальна страва. Хоч її і не використовують, як повноцінну, але вона чудово підходить для будь-якого гарніру. Соуси використовують як для звичайної вечері, так і іноді подають до святкового столу. Наш запропонований соус з гоструватого перцю чилі, але з додаванням цукру. Всі знають гострий смак цього перцю, його пряний запах, цукор трохи розбавляє концентрацію гостроти і робить соус більш м'яким. Але разом з цим перець чилі багатий вітамінами С і А. Подавати на стіл його можна відразу з гарніром на одній тарілці. А можна подати в окремій невеликій тарілочці.

Продукти для рецепту

Перець чилі червоний
259.90 - 356.40

Перець чилі червоний

за 1 кг

Інгредієнти

Перець чилі червоний

4 шт.

Часник

2 зуб.

Вода негазована Аквуля 2л

200 мл

Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л

50 мл

Цукор Ваш Цукор 10кг

100 г

Сіль Єгипет

5 г

Крохмаль кукурудзяний Dr. Oetker 30г

10 г

Етапи приготування

01

Перці чилі помити, видалити хвостики. Часник очистити від лушпиння. У блендері подрібнити чилі і часник до однорідної маси.

02

У сотейнику довести до кипіння 150 мл. води і вино. Додати цукор, сіль і пюре з чилі з часником. Варити близько 3 хвилин.

03

У невеликій мисці змішати крохмаль з 50 мл. води, розмішати. Вилити суміш у соус і готувати приблизно 1-2 хвилини, поки соус злегка не загусне. Охолодити і подавати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Чорнослив у шоколаді

Чорнослив у шоколаді

9

30 хв