
Солодкий соус чилі
Соус - це унікальна страва. Хоч її і не використовують, як повноцінну, але вона чудово підходить для будь-якого гарніру. Соуси використовують як для звичайної вечері, так і іноді подають до святкового столу. Наш запропонований соус з гоструватого перцю чилі, але з додаванням цукру. Всі знають гострий смак цього перцю, його пряний запах, цукор трохи розбавляє концентрацію гостроти і робить соус більш м'яким. Але разом з цим перець чилі багатий вітамінами С і А. Подавати на стіл його можна відразу з гарніром на одній тарілці. А можна подати в окремій невеликій тарілочці.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Перець чилі червоний
4 шт.
Часник
2 зуб.
Вода негазована Аквуля 2л
200 мл
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
50 мл
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г
Сіль Єгипет
5 г
Крохмаль кукурудзяний Dr. Oetker 30г
10 г
Етапи приготування
01
Перці чилі помити, видалити хвостики. Часник очистити від лушпиння. У блендері подрібнити чилі і часник до однорідної маси.
02
У сотейнику довести до кипіння 150 мл. води і вино. Додати цукор, сіль і пюре з чилі з часником. Варити близько 3 хвилин.
03
У невеликій мисці змішати крохмаль з 50 мл. води, розмішати. Вилити суміш у соус і готувати приблизно 1-2 хвилини, поки соус злегка не загусне. Охолодити і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів